Veilig betalen

Bij PAdiscounter kunt u uw bestelling op de volgende wijze betalen: iDeal of bankoverschrijving. 

 

iDeal

Een veelgebruikte betaalmethode is iDeal. Het voordeel van iDeal is dat de klant inlogt bij zijn/haar eigen bank en de betaling afwerkt via de connectie van de bank. Dit is altijd een beveiligde (SSL) internetverbinding. Op de website van iDeal zijn alle voordelen handig op een rijtje gezet.

 

ideal logo

 

Bankoverschrijving / vooraf op rekening

Bestellingen waarbij gekozen is voor 'vooraf op rekening' kunnen betaald worden via uw eigen bank. Dit levert wel enige vertraging op, maar wij zullen uw bestelling verzenden als deze volledig betaald is.

Bankoverschrijving / vooraf op rekening

 

DirectEbanking

DirectEbanking is het snelst groeiende betaalmiddel in Europa en word al veelvuldig geaccepteerd in vooral Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds kort zijn ook Nederland, België en UK markten waarop DirectEbanking zich roert en steeds bekender word. Buiten Nederland is DirectEbanking ook wel bekend onder de naam Sofortuberweisung.


DirectEbanking logo


MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Mister Cash logo